Almás-spenótos zöld smoothie
Kapcsolódó receptek
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves, mely minden kanál után megsimogatja a lelket. Tárkonyos csirkeragu leves hozzávalók: 1 kg csirkemell filé 4 ek olaj 1 doboz leveszöldség (ebben szinte minden benne van ami kell: vöröshagyma, répa, fehérrépa, karalábé, zellergumó, petrezselyem) 200 g fagyasztott zöldborsó 200 g gomba 4 db leveskocka só, bors 2 ek tárkony 200 ml laktózmentes […]
3 csodálatos, nyári hűsítő ital
Nyáron sokat iszunk, így talán nagyobb igényünk van a változatosságra. Most három csodálatos, nyári hűsítő ital receptet hoztunk egyszerre, hogy a szomjoltás sose legyen unalmas. Hűsítő dinnyelé Hűsítő dinnyelé hozzávalók: 500 g görögdinnye 2 ek kristálycukor 1 ek lime lé 2 marék jég Hűsítő dinnyelé elkészítése: 1. A dinnyéről levágjuk a héját, a magokat kiszedjük, […]
Zöldborsos sült csirkecomb
A sült csirke annyira gyorsan elkészíthető, hogy nem is szaporítjuk a szót: Zöldborsos sült csirkecomb hozzávalók: 4 db csirke felsőcomb 4 ek laktózmentes vaj/margarin 1 ek egész zöldbors 1 ek só Zöldborsos sült csirkecomb elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 180°C fokra, alsó-felső programon. Egy jénai tálat előkészítünk, amiben el fognak férni a csirkecombok. 2. A […]