Médiaajánlat

okosreceptek.hu és Margaréta titkok csatornája

Szeretnél gasztronómiai téma vagy a mindenmentes életmód kapcsán hatékony médiamegjelenést?

Szeretnéd, ha a  médiamegjelenéseid nemcsak a pillanatnak szólnának, hanem tartós online marketing eredményeket is biztosítanának?

Akkor íme az okosreceptek.hu és Luklíderné Maksa Margaréta cukrász-tiktokker médiaajánlata:

Komplex megjelenési lehetőség az okosreceptek.hu oldalon és Margaréta Tiktok videó csatornáján.

Amit ajánlunk:

 • Az együttműködésünk kreatív módon történő megjelenítése Margaréta egy videójában. Ez szólhat arról, hogy bemutatja a terméket, és közben ajánlja a potenciális ügyfélkörnek a megvásárlást is, tehát lehet egyszerre marketing és egyszerre sales jellegű is a mondanivaló. A videó forgatókönyvét és pontos tartalmát Margaréta állapítja meg, természetesen kéréseket figyelembe tud venni.
 • Ehhez kapcsolódóan egy legalább 4000 leütéses terjedelmű PR cikk megjelenését is lehetővé tesszük. A PR cikket előre megírhatjátok, de ha ránk bízzátok, akkor mi tovább boncolgatjuk a Tiktok videó keretein túllógó termékelőnyöket, egyéb kreatív szempontokat is figyelembe véve. A PR cikk időtálló formátumban az okosreceptek.hu oldalon jelenik meg, amibe beágyazzuk az elkészült, tartalomban kapcsolódó videót is Margaréta csatornájáról. 
 • Lehetőség van banner kihelyezésre is, ennek havi díja van. 

Díjazás:

 • Tartalomban kapcsolódó, releváns videó elkészítése, publikálása, a megrendelő által előzetesen rendelkezésre bocsátott termékek és segédletek alapján – 45.000,- Ft +Áfa – ez egy darab videót takar.
 • A videóhoz szervesen kapcsolódó PR cikk elkészítése és publikálása, a videó beágyazásával: 90.000,- Ft + Áfa – ez egy darab videót és egy darab cikket takar.
 • Külön PR cikk megjelentetés – megrendelő által elkészített PR cikk publikálása – 45.000,- Ft + Áfa (ez lehet független a videótól, egyedi okosrecept.hu ajánlatként is tekintheted. Ez a lehetőség elérhető a WhitePress rendszerében is.) – ez egy darab cikk kihelyezését takarja.
 • Banner kihelyezés az okosreceptek.hu oldalon 1 hónapig: 60.000,- Ft + Áfa – egy bannert jelent, 30 napos folyamatos megjelenéssel.

A számlát az Agena System Kft-től kapod, a szerződést is a céggel kötöd.

Kiknek ajánljuk a médiamegjelenési szolgáltatást?

Azoknak a gasztronómiával, egészséges táplálkozással, mindenmentes életmóddal összefüggésben gyártó/szolgáltató/forgalmazó cégeknek, akik szeretnék valóban érdeklődő közönséghez eljuttatni az ajánlataikat ahelyett, hogy ágyúval lőnének verébre.

Miért érdemes bennünket választanod?

Mi azt javasoljuk, hogy bennünket IS válassz mindenképp, tehát azt semmiképp nem mondjuk, hogy csak velünk dolgozz.

De azt elmondjuk, hogy velünk miért érdemes:

 • Margaréta tiktok szakértő, dinamikusan növekvő, tematikus saját csatornával, aki nemcsak saját hasznára kamatoztatja a tudását a főként sütős-főzős videóiban, de tanácsokat is ad a témában. 
 • Rita 15 éve foglalkozik online marketinggel, azóta szakértő a témában, könyvet és tanfolyamokat írt róla, képzései vannak ezen a területen. Ő az a fajta, aki nemcsak tanítja, csinálja is saját vállalkozásaiban.
 • Céges szemlélettel rendelkezünk, számlát adunk, szerződést kötünk, teljesítünk. Nem vágunk bele akármilyen együttműködésbe, de amibe igen, abban le is tesszük a magunkét az asztalra.
 • Mivel komplex szolgáltatást tudunk nyújtani a médiamegjelenés terén a saját weboldalunk révén, ezért a vállalkozásod reklámtevékenysége nincs kiszolgáltatva a közösségi oldalak algoritmusainak. Így időben hosszabb távon fog teljesíteni és érvényesülni a márkádról szóló tartalom.
 • Független vállalkozás vagyunk, ahol az influencer nem csak egy megjelenési csatorna, hanem tevékeny résztvevője az alkotói folyamatnak, és ahol a vállalkozásod sem egy a sok közül, hanem nálunk mindenki kiemelt ügyfél, így te is az leszel.
 • Üzleti eredmény-orientáltak vagyunk. Mindannyian tudjuk, hogy a megjelenési számok még semmit nem jelentenek, ha nem a célközönséghez szólunk és nem az ő érdekeik mentén kommunikálunk. A videóinkban és cikkeinkben hasznos tartalmakat találnak azok, akik a mentes étkezés bármilyen formáját kell, hogy alkalmazzák, a követőink pedig valóban követők, nem pedig unalmukban kattintók.

“Lehetne olyat, hogy kuponkódot adunk és a beváltások alapján fizetünk nektek?” – szokták kérdezni a cégek

Nem. Mivel a kuponkód beváltások tényleges mennyiségére nincs rálátásunk, ezért ha nem haragszol, a bizonytalanra inkább nem szeretnénk egy heti kreatív munkát bevállalni. 

A díjainkkal konkrétan tudod tervezni a költségeket, mi pedig a bevételeket, és így a gyakorlatban is megvalósíthatjuk a sokak által hangoztatott – annál kevesebbek által betartott – alapelvet, miszerint a jó üzleti kapcsolat alapja a pontos elszámolás.

A megrendelés menete: 

Az okosreceptek2@gmail.com email címre írd meg azt, hogy mit szeretnétek, miben gondolkodtok. Utána a leginkább telefonon fogunk egyeztetni a gördülékeny ügymenet érdekében.

A döntést arról, hogy vállaljuk-e a feladatot, Margaréta fogja meghozni, hiszen a kreatív megvalósítás nagy része az ő vállán nyugszik. Ha vállalja az együttműködést, ha szimpatikus számára a termék és a cég, akkor már nagyon gyorsan rá tudunk kanyarodni a megvalósítás folyamatára. 

Tiktok megjelenés esetén kizárt, hogy olyan tartalmakat készítsünk, amik sértik a Tiktok közösségi irányelveit. Az okosreceptek.hu-n tudunk rugalmasabbak lenni a közösségi oldalaknál, de itt sem publikálunk olyasmit, ami aggályos lehet jogilag vagy morálisan.
A szponzorált tartalmakat Tiktokon #reklám megjelöléssel látjuk el, az okosreceptek.hu oldalon pedig „reklám” címkével.

A megvalósítás legalább 1 hét, tehát ha most még csak agyalsz, akkor is keress meg bennünket, mert mire publikálásra kerülnek a tartalmak, addig még jó eséllyel 10 nap el fog telni.

A szerződés tartalma (nagy vonalakban)

A szerződésben definiáljuk a pontos feladatot, határidőket (tűrésekkel), felelősségi és jogköröket. Mindössze két oldalas szerződésről van szó, tehát semmi bonyolultra nem kell számítanod. 

Ha az együttműködésünknek része az is, hogy a terméknek is meg kell jelennie a videóban, akkor erről is külön fogunk egyeztetni, ez esetben a termékküldés költségei a ti cégeteket terhelik majd. A termékek értéke nem levonható a médiamegjelenés díjából. 

Terméket csak akkor fogtok küldeni, ha valóban vállaljuk a feladatot. Ha bármi egyéb ok miatt a termék megérkezése után meghiúsul az együttműködés, akkor a terméket visszaküldjük. 

Mi vállaljuk, hogy az általunk készített – vagy kérésre publikált – tartalmakat az oldal(ak) üzemelésének teljes időtartama alatt publikus verzióban tartjuk.

Nyersanyagot és a elkészült tartalmakat, illetve azok kreatívját nem adjuk át felhasználásra a megrendelőnek, a felhasználási jogok nálunk maradnak. 

Sok cég hiszi azt, hogy az elérési számok az atyaúristenek. Hát pedig tudjuk, hogy a puszta elérésekből még nem lesz kenyér az asztalon. Sem gluténmentes, sem semmilyen verzióban.

A valódi üzleti eredmények az értékesítésből származnak, amit a célirányos marketing tevékenység tud megtámogatni alapvetően azzal, hogy a valódi célközönségedet éred el a megfelelő, céltudatos kommunikációval. Mi ebben segítünk.

Ha bármi kérdésed lenne, írj emailt: okosreceptek2@gmail.com

Margaréta és Rita