Karamellás flán
Kapcsolódó receptek
Gombakrémleves
Gombakrémleves hozzávalók: 300 g gomba 1 közepes fej vöröshagyma 4 ek olaj 2 L alaplé (vagy 2 L víz+2 leveskocka) 150 g laktózmentes tejföl 20 g étkezési keményítő egy marék friss petrezselyem só, bors Gombakrémleves elkészítése: 1. A gombát megmossuk, héját lehúzzuk, és fél centi vastag szeletekre vágjuk. 2. Lábasban olajat hevítünk, és az apróra […]
Epres piskótatekercs
A csodás friss eprek egy újabb remek felhasználási módja! Epres piskótatekercs hozzávalók: 5 tojás 100 g gluténmentes liszt 1 csipet szódabikarbóna 100 g kristálycukor 500 g friss eper 500 ml laktózmentes habtejszín 2 csomag habfixáló 100 g porcukor Epres piskótatekercs elkészítése: 1. Elkészítjük az 5 tojásos világos piskótát normál méretű szögletes tepsiben. 2. Egy konyharuhát […]
Csokoládés pöfeteg keksz
Csokoládés pöfeteg keksz hozzávalók: 230 g étcsokoládé 55 g laktózmentes vaj/margarin 70 g gluténmentes liszt 60 g őrölt mandula 2 g sütőpor 1 csipet só 2 tojás 100 g kristálycukor 1/2 tk vanília őrlemény 100 g átszitált porcukor Csokoládés pöfeteg keksz elkészítése: 1. A vajat/margarint és a kis darabokra tört csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. 2. […]