Kapcsolódó receptek
Virslis falatkák
A leveles tésztába göngyölt és pirosra sütött virslinek egyszerűen nincs párja. Virslis falatkák hozzávalók: 250 g gluténmentes leveles tészta 1 ek ketchup 1 ek mustár 5 db sertés virsli Sütés előtt: 1 felvert tojás 1 ek szezámmag Virslis falatkák elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral. 2. A […]
Somlói revolúció (2014-es országtorta újragondolása gluténmentesen)
Az egyik legfinomabb, és legegyszerűbben elkészíthető országtorta! Semmilyen flancos vagy nehezen beszerezhető hozzávaló nem kell hozzá, és az elkészítése sem igényel mester-cukrász szintet. Az íze pedig tökéletesen hozza a somlói élményt. Sőt, aki nem kedveli az étcsokoládét, annak ez még jobban is fog tetszeni! Ha szeretnéd inkább az igazi somlóit elkészíteni, akkor ahhoz is van […]
Sűrű lencseleves sertéshússal
A lencsefőzelék receptünknél kifejtettük már, hogy miért nem csak Újévkor érdemes lencsét enni. A lencse rengeteg jó tulajdonsága mellett az íze sem elhanyagolható. Ha pedig véletlenül nem a lencsefőzelék lenne a szíved csücske, hoztunk neked egy sűrű, nagyon gazdag és laktató lencseleves receptet: Sűrű lencseleves sertéshússal hozzávalók: 300 g száraz lencse 1 nagy fej vöröshagyma […]