Madártejtorta (2007-es országtorta újragondolva, mentes verzióban)
Kapcsolódó receptek
Dinnyesaláta fetasajttal, lilahagymával
Valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy mellé nyúlt a dinnye vásárlásakor, és addig hagytuk poshadni a hűtőben a nemannyira édes dinnyét, amíg tényleg csak az maradt, hogy kidobjuk. Mostantól nem kell bánkódni a megmaradt dinnye miatt! Készíts belőle salátát! Dinnyesaláta fetasajttal, lilahagymával hozzávalók: 3 kg dinnye 1 nagyobb lilahagyma 400 g feta sajt 2 ek […]
Nyers céklalé – ezzel egészségesebbre ihatod magad!
A céklát nemcsak savanyúságként, hanem húsokkal együtt sütve, smoothie-ba keverve, salátába reszelve, grillezve is fogyaszhatjuk. Rendkívül egészséges gyökérzöldség, hiszen tele van antioxidánsokkal, a leve pedig igazi kincs a magas vérnyomástól szenvedőknek. Nem mellesleg a máj működését is hatékonyan támogatja. Otthonunkban is könnyen hozzájuthatunk ehhez a csodaléhez, és az elkészítése is pofon egyszerű. Nyers céklalé hozzávalók: […]
Gluténmentes pisztáciás csiga
A – már amúgy is nagyon sokoldalúan variálható – fagyasztott leveles tészta kétségtelenül az egyik legjobb felhasználása. Szerencsére ebből is kapni már gluténmenteset. Mi is ezzel próbáltuk ki, az eredmény pedig tökéletes lett! Gluténmentes pisztáciás csiga hozzávalók: 400 g Freego gluténmentes leveles tészta 200 g pisztáciakrém (160 g a töltéshez, 40 g a díszítéshez) A […]