Caprese saláta
Előételek Saláták

Caprese saláta

Amikor életre kel az a mondás, hogy egyszerű, de nagyszerű. Remek előétel, ami az olasz zászló színeit idézi.

Caprese saláta hozzávalók:

100 g laktózmentes mozzarella

2 db érett paradicsom

1 csokor friss babérlevél

só, bors

olívaolaj

Caprese saláta elkészítés:

1. A paradicsomokat megmossuk. Felszeleteljük a mozzarellával együtt.

2. Tányérra rendezzük őket, úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. Paradicsom-mozzarella és így tovább.

3. A tején esztétikusan elrendezzük a bazsalikom leveleket.

4. Megszórjuk sóval és borssal, meglocsoljuk olívaolajjal. Előételként tálaljuk.

Kalóriatartalom:

140 kcal/100 gramm

OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük