Kapcsolódó receptek
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]
Őszibarack (lagzis barack)
Gyerekkorunk egyik kedvenc lakodalmas süteménye az őszibarack. Retro élmény nemcsak enni, de elkészíteni is. Őszibarack (lagzis barack) hozzávalók: A tésztához: 150 g porcukor 1 tojás sárgája 100 g sertészsír fél csomag (8 g) sütőpor 100 ml laktózmentes tej 375 g gluténmentes liszt A töltelékhez: 100 ml laktózmentes tej 75 g laktózmentes vaj/margarin 1 ek kristálycukor […]
Hideg bogyósgyümölcs-leves
A Hideg bogyósgyümölcs-leves üdítő és egyedi lehetőség azoknak, akik valami másra vágynak gyümölcsleveseikben. Ez a gyönyörű leves friss, fanyar bogyós gyümölcsökből és egy csipetnyi cukorból készült, hogy kiegyensúlyozza az ízeket. Az eredmény egy kellemesen édes és fanyar, savanykásan zamatos gyümölcsleves, amely tökéletes a forró nyári napokra vagy egy könnyű előételnek. Hideg bogyósgyümölcs-leves hozzávalók: 500 g […]