Kapcsolódó receptek
Répatorta recept
Puha textúrájával, finom édességével és gyengéd fűszeres ízével a répatorta a sütés világának időtlen klasszikusa. A 19. századi Angliában a maradékok gazdaságos felhasználásának szerény kezdeteitől kezdve ez az elragadó desszert tovább fejlődik, és világszerte a sütni és enni szeretők generációit nyűgözi le. Akár kezdő, akár tapasztalt vagy a sütés világában, ha valami új és izgalmas […]
Sült alma
Süssünk almát gyorsan, egyszerűen, aztán ámuljunk a sült alma csodáján! Sült alma hozzávalók: 4 db piros alma (starking, red chief, ezek hosszúkásabbak, több töltelék fér beléjük) 30 g darált dió 55 g kristálycukor 2 ek laktózmentes vaj/margarin fél tk őrölt fahéj 50 ml víz Sült alma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 175°C fokra, alsó-felső programon. […]
Mézes mustáros szósz
Ezt a remek szószt készen is megveheted bármely üzletben, túlárazva és túlcukrozva. De nem is hinnénk, mennyire egyszerűen el lehet otthon is készíteni, a már meglévő alapanyagokból. Egyszerre édes, savanyú, sós és pikáns. A tökéletes ízharmónia! Mézes mustáros szósz hozzávalók: 230 g majonéz 2 ek mustár 4 ek méz 1 tk almaecet 1 csipet fokhagymapor […]