Kevert saláta köret
Saláták

Kevert saláta köret

Kevert saláta köret hozzávalók:

1 kisebb fej lilakáposzta
4 db paradicsom
1 kígyóuborka
1 közepes fej vöröshagyma
1 ek olaszos zöldfűszer keverék
2 ek olívaolaj

Kevert saláta köret elkészítése:

1. A lilakáposztát leveleire szedjük. A torzsáját kivágjuk, kissé felaprítjuk és alaposan megmossuk folyó víz alatt.
2. A kígyóuborkát meghámozzuk, majd felkockázzuk. A paradicsomot ugyanakkora darabokra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk.
3. A zöldségeket egy tálba tesszük. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és meglocsoljuk olívaolajjal. Alaposan összeforgatjuk.
4. Sült húsok mellé köretként kínáljuk.

OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük