Zöldbabfőzelék
Kapcsolódó receptek
Szilvás-mákos morzsasüti
A morzsasütik zsenialitása abban rejlik, hogy nem kell vesződni a tésztagyúrással, keveréssel, dagasztással és hasonló, sokszor embertpróbáló és bizony rutint is igénylő műveletekkel. Cserében gyorsan kapunk elképesztően finom süteményt! Most a szilvás-mákos morzsasüti verzió van porondon. Szilvás-mákos morzsasüti hozzávalók: A tésztához: 400 g gluténmentes liszt fél csomag (6 g) sütőpor csipet só 200 g porcukor […]
A nyár sztárja – mentás limonádé
A menta és a citrom házassága valószínűleg a mennyben köttetett, csak úgy mint az alma és fahéj kettőse esetében. Remek párosítás, mely ünneplésére a legegyszerűbb mód ez a mentás limonádé recept. Kitűnő frissitő ital a forró nyári napokon. Bármilyen fajta mentával elkészíthető. Mentás limonádé hozzávalók: 2-3 marék friss mentalevél (szárított is lehet, ebből kb 10 […]
Csokoládé mousse tojás nélkül
Aki követi a receptjeinket egy ideje, az tudja, hogy a nyers-hőkezelés nélküli tojást mélységesen megvetjük, és semmilyen formában nem vagyunk hajlandóak fogyasztani! A csokoládé mousse egyik fő összetevője (sajnos) a nyers, felvert tojásfehérje. Ez a recept nem tartalmaz semmiféle tojást, így a fogyasztása teljes mértékben biztonságos! A habtejszín is lecserélhető növényi alapú tejszínre, a vaj […]