Tojásmentes íróka máz
Kapcsolódó receptek
Fügés galett (glutén és laktózmentes)
A galett egy francia pite fajta, ami a franciákra egyébként egyáltalán nem jellemző módon, az egyszerűsége miatt terjedt el az egész világon. Egyszerűen csak kinyújtjuk a tésztát, megtöltjük, a széleit felhajtjuk, megsütjük, és kész. Ugye, hogy pofonegyszerű? Természetesen bármilyen gyümölccsel elkészíthető, de mi az őszi hangulat kedvéért, fügével készítettük el. Fügés galett (glutén és laktózmentes) […]
„Sült” paradicsomleves
Unalmas már a megszokott paradicsomleves? Te is gondolkodtál már azon, hogy hogyan lehetne feldobni ezt a remek étket némi egzotikummal és plusz tartalommal? Most mutatunk egy rendkívüli elkészítési módot, és ezek után már csak az lesz a kérdés, hogy “hogyan élhettem eddig nélküle?” „Sült” paradicsomleves hozzávalók: 1 egész fej fokhagyma 1,5 kg érett paradicsom 500 […]
Kevert saláta köret
Kevert saláta köret hozzávalók: 1 kisebb fej lilakáposzta 4 db paradicsom 1 kígyóuborka 1 közepes fej vöröshagyma 1 ek olaszos zöldfűszer keverék 2 ek olívaolaj Kevert saláta köret elkészítése: 1. A lilakáposztát leveleire szedjük. A torzsáját kivágjuk, kissé felaprítjuk és alaposan megmossuk folyó víz alatt. 2. A kígyóuborkát meghámozzuk, majd felkockázzuk. A paradicsomot ugyanakkora darabokra […]



