Kapcsolódó receptek
Mandulatorta – mandulás kevert sütemény
Ki tudna ellenállni a mandula selymesen diszkrét aromájának? És a belőle készült mandulatortának? Na ugye! Hát akkor lássuk a mandulatorta csínját-bínját! Mandulatorta hozzávalók: 200 g darált mandula 200 g gluténmentes liszt 250 g laktózmentes vaj vagy margarin 1 csomag (8 g) vaníliás cukor 250 g porcukor 3 db tojás 1 tk mandula aroma A díszítéshez: […]
Gyümölcsleves
A gyümölcsleves tekintetében nincs fix recept, mi legtöbbször a konyhában fellelhető mindenféle maradék gyümölcsöt szoktuk bele tenni, így előzve meg a pazarlást és az alapanyagok kidobását. Használhatunk a lentebb leírt gyümölcsök helyett bármilyet, amit otthon találunk. A mennyiségek tekintetében sem kell ragaszkodni a receptben leírtakhoz. A legfinomabb ételek spontán készülnek, nem receptből, hanem szívből főzve. […]
Mézes-ketchupos csirkemell
Sokan a csirkemellet túl száraznak, íztelennek gondolják, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. A csirkemell nemcsak egészséges – nagyon magas a fehérje tartalma, 100 grammból 22gramm fehérjét tartalmaz -, könnyen emészthető, hanem sokoldalúan és jól fűszerezhető is. Ja, és pillanatok alatt elkészül, manapság az is szempont. Mézes-ketchupos csirkemell hozzávalók: 500 g csirkemell filé 3 […]