Somlói revolúció (2014-es országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Diós linzer (barna linzi)
A dió a karácsonyi konyha-forgatag alap kelléke, de a mi égövünkön a dió az alap élelmiszerek közé tartozik, így egész évben jó ötlet a linzertésztát egy kis dióval „felütni”. Mutatjuk, hogy hogyan! Diós linzer (barna linzi) hozzávalók: 300 g gluténmentes liszt 20 g darált dió 200 g laktózmentes vaj/margarin 100 g kristálycukor 1 tojás 1 […]
Chilis bab recept
Gyors, finom, laktató és meleg vacsorára vágysz? Nosza, elő a hozzávalókkal, összedobálod és mire elpakolsz ezt-azt a konyhában, vagy megnézed a napi híreket, már készen is van a fenséges chilis bab! Chilis bab recept hozzávalók: 1 nagyobb vöröshagyma 2 babkonzerv (mi fehérbabot használtunk) 2 kukorica konzerv 500 ml paradicsomszósz 1 kg sertés darált hús só […]
Coleslaw – amerikai káposztasaláta
Coleslaw – amerikai káposztasaláta hozzávalók: 1 kg fejes káposzta 600 g lila káposzta 330 g sárgarépa A szószhoz: 230 g majonéz (light vagy vegán is lehet) 60 g mustár 60 g fehérborecet (almaecet, 10%-os ételecet, bármi ami van) 3 ek vöröshagyma granulátum (vagy 1 ek vöröshagyma lereszelve) 1-1,5 tk só bors ízlés szerint Coleslaw – […]