Somlói revolúció (2014-es országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Kakaós muffin
A muffin kakaós verzióban is lenyűgözően finom nyalánkság, amit hidegben-melegben is jól esik majszolni, de vendégváróként is nagy sikere szokott lenni. Érdemes jó minőségű kakaóport használni, mert az ízhatás úgy lesz teljes, ha ezen nem spórolunk! Kakaós muffin hozzávalók: 2 tojás 250 ml laktózmentes tej 125 ml napraforgó olaj 1 ek vanília aroma 300 g […]
Mézes-csípős csirkeszárnyak
A csirkeszárny nagyon alábecsült és gyakran gusztustalannak titulált része a madárnak. Pedig a csontok mellett megbúvó hús igazán zamatos. Kis mérete miatt hamar el is készül. Az árát tekintve (kg-ra számolva) az olcsóbb kategóriába esik. Ezért, ha szeretjük, mindenképp főzzük-süssük minél gyakrabban! Ebben a receptben, egy távolkeleti ízvilágú sült csirkeszárnyat mutatunk be, ami egyszerre édes, […]
Habroló glutén és laktózmentesen
Klasszikus retro sütemény, ami sosem megy ki a divatból! Ropogós leveles tészta, könnyű habbal töltve. Ez mindenki kedvence lesz! Habroló glutén és laktózmentesen hozzávalók: 500 g gluténmentes leveles tészta 3 tojásfehérje 120 g kristálycukor 1 tojássárgája a kenéshez Habroló glutén és laktózmentesen elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 180°C fokra, alsó-felső programon. Egy sütőpapírral kibélelt tepsit […]