Sárgabarack dzsem
Kapcsolódó receptek
Darált hússal töltött cukkini/padlizsán, csőben sütve
A padlizsán és a cukkini alapvetően semleges ízét remekül ki lehet egészíteni a hús, a fűszerek a sajt, és a sütőben sütés remek kombinációjával. Ha csőben sült, töltött cukkini vagy padlizsán receptet keresel, akkor megtaláltad! Darált hússal töltött cukkini/padlizsán, csőben sütve hozzávalók: 1 nagyobb vagy 2 kisebb cukkini 1 db padlizsán 500 g alacsony zsírtartalmú […]
Áfonyás keksz
A keksz azért remek találmány, mert tele lehet pakolni laktató és tápláló kiegészítőkkel, de úgy tudunk belőle gyorsan falatozni, hogy nemcsak az éhségünket csillapítjuk, hanem még az ízlelőbimbóinkat is kényeztetjük. Most az áfonyás keksz lesz a nagy kedvenced! Áfonyás keksz hozzávalók: 170 g laktózmentes vaj/margarin 80 g kristálycukor 1 csomag (8 g) vaníliás cukor 1 […]
Diós linzer (barna linzi)
A dió a karácsonyi konyha-forgatag alap kelléke, de a mi égövünkön a dió az alap élelmiszerek közé tartozik, így egész évben jó ötlet a linzertésztát egy kis dióval „felütni”. Mutatjuk, hogy hogyan! Diós linzer (barna linzi) hozzávalók: 300 g gluténmentes liszt 20 g darált dió 200 g laktózmentes vaj/margarin 100 g kristálycukor 1 tojás 1 […]