Kapcsolódó receptek
Nyers céklalé – ezzel egészségesebbre ihatod magad!
A céklát nemcsak savanyúságként, hanem húsokkal együtt sütve, smoothie-ba keverve, salátába reszelve, grillezve is fogyaszhatjuk. Rendkívül egészséges gyökérzöldség, hiszen tele van antioxidánsokkal, a leve pedig igazi kincs a magas vérnyomástól szenvedőknek. Nem mellesleg a máj működését is hatékonyan támogatja. Otthonunkban is könnyen hozzájuthatunk ehhez a csodaléhez, és az elkészítése is pofon egyszerű. Nyers céklalé hozzávalók: […]
Sajtos burgonyalepénykék
Ha kellene egy kis kellemesen burgonyás, lágyan omlós, ízletes reggeli vagy vacsora – bátrabbak ebédre is átvállalhatják természetesen –, akkor ezzel a pofonegyszerű, sajtos burgonyalepénykével biztosan nem fogsz mellé. Sajtos burgonyalepényke hozzávalók: 500 g burgonya 100 g laktózmentes reszelt sajt 2 tojás sárgája 60 g gluténmentes liszt só, bors étolaj a sütéshez A mártogatóshoz: 300 […]
Csokoládés pöfeteg keksz
Csokoládés pöfeteg keksz hozzávalók: 230 g étcsokoládé 55 g laktózmentes vaj/margarin 70 g gluténmentes liszt 60 g őrölt mandula 2 g sütőpor 1 csipet só 2 tojás 100 g kristálycukor 1/2 tk vanília őrlemény 100 g átszitált porcukor Csokoládés pöfeteg keksz elkészítése: 1. A vajat/margarint és a kis darabokra tört csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. 2. […]