Piskóta alaprecept, gluténmentes, tejmentes
Kapcsolódó receptek
Banánkenyér
Ha nálad is gyakori jelenség a megfeketedő banánok látványa, íme egy recept, hogy ne kelljen azokat se kidobnod. Puha, csokoládés banánkenyér, a túlérett banánok megmentője! Banánkenyér hozzávalók: 4 db érett banán (3 a tésztába, 1 a díszítéshez) 115 g laktózmentes vaj/margarin 150 g kristálycukor 2 tojás 125 g laktózmentes/növényi tej 1 tk vanília aroma 220 […]
Zöldséges csirkenyárs
Zöldséges csirkenyárs hozzávalók: 500 g darált csirkemell 2 gerezd fokhagyma 1 kis fej vöröshagyma 1 tk petrezselyem só, bors 1 kisebb, zsenge cukkini (ha nem jutunk hozzá padlizsán, vagy gomba) 200 g szeletelt bacon Zöldséges csirkenyárs elkészítése: 1. A fokhagymát és a vöröshagymát lereszeljük, vagy késes aprítóban finomra daráljuk. A csirkemellhez adjuk a fűszerekkel együtt, […]
Krémes tejberizs
Gyermekkorom egyik kedvenc desszertje a tejberizs volt (szorosan a tejbegríz mellett, amit ma már gluténérzékenység miatt nem fogyaszthatok). Az ízét szinte még most érzem a számban, ezért higgyétek el nekem amikor azt mondom, hogy ezt a receptet elkészíteni majdnem olyan, mint visszautazni az időben. Amikor kislányként, a hatalmas piros tulipánok mellett elhaladva szökdécseltem be a […]