Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta (2015-ös országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Feketeribizlis jégkrém
Ezt a receptet bármilyen gyümölccsel variálhatod! Egyszerű házi fagylalt és jégkrém, nagyon kevés munkával! Feketeribizlis jégkrém hozzávalók: 200 g feketeribizli 50 g porcukor 300 g laktózmentes natúr joghurt/kókuszjoghurt 100 ml laktózmentes vagy növényi tej 70 g méz Feketeribizlis jégkrém elkészítése: 1. Készítsük elő a jégkrémkészítő formánkat és a pálcikákat. Ha nincs ilyenünk, akkor egy jól […]
Mandulatorta – mandulás kevert sütemény
Ki tudna ellenállni a mandula selymesen diszkrét aromájának? És a belőle készült mandulatortának? Na ugye! Hát akkor lássuk a mandulatorta csínját-bínját! Mandulatorta hozzávalók: 200 g darált mandula 200 g gluténmentes liszt 250 g laktózmentes vaj vagy margarin 1 csomag (8 g) vaníliás cukor 250 g porcukor 3 db tojás 1 tk mandula aroma A díszítéshez: […]
Nutellás tortakrém
Egyszerű Nutellás (mogyorókrémes) tortakrém alig néhány hozzávalóból, amit használhatsz torták és sütemények töltéséhez, díszítéséhez. Nutellás tortakrém hozzávalók: 400 ml habtejszín 500 g mascarpone 300 g Nutella Nutellás tortakrém elkészítése: 1. A hozzávalókat egy keverőtálba mérjük, majd robotgéppel kihabosítjuk. Ha lehet kézi robotgépet használjunk, és inkább csak közepes fokozaton kezdjük el keverni a krémet, így elkerülve […]