Panna cotta
Kapcsolódó receptek
Lencsefőzelék, füstölt hússal
A hagyomány szerint, újévkor lencsét kell ennünk, így egész évben bőségben lesz részünk. Azonban nem csak ezért, hanem a lencse rengeteg jó tulajdonsága miatt is érdemes rendszeresen fogyasztanunk: segíti az anyagcserét (székrekedésre kimondottan jó hatással van), nyomelemekben gazdag, magas a folsav tartalma, ezért kismamáknak kifejezetten ajánlott a fogyasztása! Ezeken kívül pedig nagyon finom is. 🙂 […]
Karamellszósz
Ez az a fajta recept, ahol nem érdemes újításokkal próbálkozni. Ebben az esetben kifejezetten nem ajánljuk a hozzávalók behelyettesítését, mert nem a kívánt eredményt fogjuk elérni. Karamellszósz hozzávalók 250 g kristálycukor vagy kockacukor 4 evőkanál víz 150 ml állati eredetű habtejszín 50 g vaj csipet só Karamellszósz elkészítés 1. Egy kisebb lábasba tesszük a cukrot […]
Uborkás krumplisaláta
El tudunk képzelni jobb köretet a forró nyári napokon a frissen sült hús mellé, mint egy szaftos, hideg, uborkás krumplisalátát? Ugye nem 🙂 Uborkás krumplisaláta hozzávalók: 500 g burgonya 250 g savanyú uborka 1 fej kisebb vöröshagyma 1 kis pohár laktózmentes tejföl 75 g majonéz 30 g mustár só, bors Uborkás krumplisaláta elkészítése: 1. A […]