Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Fehércsokoládés vajkrém
Pofon egyszerű recept, amivel gyönyörűen lehet tortát vagy cupcake-et díszíteni, vagy akár macaront tölteni. Kitűnően színezhető, lehűtve pedig stabil krém lesz belőle. Fehércsoki helyett tej-vagy étcsokival is elkészíthető, de akár cukormentesen is, ha éppen arra lenne szükség. Fehércsokoládés vajkrém hozzávalók (egy 21 cm-es torta burkolásához elegendő mennyiség): 300 g fehércsokoládé 300 g vaj/margarin Fehércsokoládés vajkrém […]
Gyömbéres sütőtök krémleves
Szívesen ennél egy forró krémlevest, ami átmelegít a hűvös napokon? A gyömbéres sütőtök krémleves a legjobb választás lehet két okból is: egyrészt elképesztően finom, másrészt pedig mind a gyömbér, mind a sütőtök gyulladáscsökkentő hatásúak, tehát a gyulladáscsökkentő étrendbe is beleilleszthető. Gyömbéres sütőtök krémleves hozzávalók: 1 darab 1 kilós sütőtök2-3 szem burgonya1 doboz növényi “tej”1 fej […]
Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma
Előre figyelmeztetünk, hogy a karamellizált lilahagymába tutira szerelmes leszel! Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma hozzávalók: 4 db nagy fej lilahagyma 170 g méz 4 ek balzsamecet 1 ek szójaszósz Balzsamecetes, karamellizált lilahagyma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. 2. A lilahagymák két végét levágjuk, lehúzzuk a héját, majd hosszában félbe vágjuk. A vágott felükkel […]



