Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Tejszínes gombamártás
A tejszínes gombamártás alapreceptje, ha ennél valami könnyűt, finomat és közben azért laktatót is, vagy feldobnál valami szokványos étket vele, hogy különlegesként hasson. Tejszínes gombamártás hozzávalók: 500 g gomba ízlés szerint 2 ek laktózmentes vaj 1 kisebb vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 tk szárított kakukkfű 200 ml fehérbor 200 ml alaplé 300 ml laktózmentes főzőtejszín […]
Édes gesztenyekrémleves
Próbáld ki ezt az édes és krémes gesztenyekrémleves receptet egy vigasztaló finomságért – tökéletes lélekmelengetőnek a hűvös estéken. Édes gesztenye krémleves hozzávalók: 1 l laktózmentes tej/növényi tej 1 csomag (40 g) vaníliás pudingpor 500 g gesztenyemassza 1 kk rum aroma cukor/édesítőszer ízlés szerint 200 ml laktózmentes habtejszín 50 g szeletelt mandula Édes gesztenye krémleves elkészítés: […]
Tejszínes mascarpone krém (tortába, cupcake-re, burkolókrémnek)
Habkönnyű, nem túl édes, kellemesen vaníliás, hófehér, stabil, könnyen elkészíthető. Ezek a szavak jellemzik a tejszínes mascarponekrémet, amellyel remekül lehet díszíteni a muffinokat, bevonni vele egy egész tortát, de a csodás íze miatt, sütemények töltelékének is használható. Tejszínes mascarpone krém hozzávalók: 400 ml laktózmentes habtejszín 500 g laktózmentes mascarpone 100 g porcukor 2 csomag habfixáló […]