Kapcsolódó receptek
Almás palacsinta
A hagyományos palacsintánál könnyedebb, lényegesen gyümölcsösebb, és ami talán nem mellékes: jócskán kalóriaszegényebb palacsinta-verzió következik műsorunkban: Almás palacsinta hozzávalók: 2 db nagyobb vagy 4 db kisebb alma 1 db tojás 75 g gluténmentes liszt 1 csipet fahéj napraforgóolaj vagy kókuszzsír a sütéshez Almás palacsinta elkészítés: Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. Nem kell kinyomkodni a levét. […]
Tökös lepény fokhagymás tejföllel
A tök az a jószág, ami különösebb törődés nélkül is képes burjánzani a kertben, rengeteg termést hozva. Ha a tökfőzeléken és a rántott tökön túl szeretnénk felhasználni, készítsünk belőle egy finom, puha tökös lepényt! Tökös lepény fokhagymás tejföllel hozzávalók: 2 db világos húsú tök (pl. patiszon) + víz a főzéshez 4 db tojás 300 g […]
Diós energiagolyók
Gyorsan elkészíthető, diós energiagolyók, amik kiváló vendégváró falatok is lehetnek! Diós energiagolyók hozzávalók: 200 g darált dió 1 ek cukrozatlan kakaópor 1 tk fahéj 125 g méz A hempergetéshez: 100 g darált dió Diós energiagolyók elkészítése: 1. A darált diót a kakóporral és a fahéjjal összekeverjük. Belecsorgatjuk a mézet és alaposan összekeverjük. 2. Egy jól […]