Matcha brownie gluténmentesen
Kapcsolódó receptek
Marmalade – avagy a narancslekvár
A marmalade legfőbb ismertetője az, hogy a citrusok héját is beletesszük. Ne aggódjunk, hiszen a megfelelő elkészítéssel a héja is ehető lesz! Készíthető citromból, limeból, vérnarancsból, vagy akár vegyesen is. Palacsintával egészen kiváló. Marmalade – avagy a narancslekvár hozzávalók: 1250 g narancs 375 g kristálycukor 60 g citromlé 1 L víz Marmalade – avagy a […]
Sárgabarackos-frangipános pite
Sárgabarackos-frangipános pite hozzávalók: 300 g mandulaliszt 250 g kristálycukor 200 g laktózmentes puha vaj/margarin 5 tojás 1 ek vanília aroma 1 csipet só 2 ek útifűmaghéj 10 db sárgabarack kimagozva 50 g szeletelt mandula 1 ek laktózmentes vaj/margarin 2 ek porcukor Sárgabarackos-frangipános pite elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 180°C fokra, alsó-felső programon. Egy 23 cm […]
Karamellszósz
Ez az a fajta recept, ahol nem érdemes újításokkal próbálkozni. Ebben az esetben kifejezetten nem ajánljuk a hozzávalók behelyettesítését, mert nem a kívánt eredményt fogjuk elérni. Karamellszósz hozzávalók 250 g kristálycukor vagy kockacukor 4 evőkanál víz 150 ml állati eredetű habtejszín 50 g vaj csipet só Karamellszósz elkészítés 1. Egy kisebb lábasba tesszük a cukrot […]



