Marmalade – avagy a narancslekvár
Kapcsolódó receptek
Gyulladáscsökkentő diéta, gyulladáscsökkentő étrend
A gyulladáscsökkentő diéta kettős gondolkodást kíván: A gyulladáscsökkentő étrend sokszor radikális változtatásokat igényel, hiszen ez egy valódi étrendi reform, éppen ezért nem is való mindenkinek, hanem csakis azoknak, akik: Azoknak, akiknek testszerte, vagy valamelyik testrészükön jól beazonosítható, de kezelésre alig-alig reagáló, gyógyulni nem akaró, már-már krónikusnak tekinthető problémáik vannak, azok az étkezés megreformálásával gyorsan előrébb […]
Nutellás macaron
Macaront bárhol, bármikor, bármilyen verzióban el tudnánk fogadni! Íme sokak kedvence, a Nutellás (csokikrémes) változat. Csokikrémes (nutellás) macaron hozzávalók: A macaron tésztához: 150 g mandulaliszt 150 g porcukor 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 37 g ásványvíz A tetejére: 1 tk holland kakaópor A töltéshez: 250 g Nutella/mogyorókrém/csokoládé krém Nutellás macaron elkészítése: 1. A macaronhoz […]
Marmalade – avagy a narancslekvár
A marmalade legfőbb ismertetője az, hogy a citrusok héját is beletesszük. Ne aggódjunk, hiszen a megfelelő elkészítéssel a héja is ehető lesz! Készíthető citromból, limeból, vérnarancsból, vagy akár vegyesen is. Palacsintával egészen kiváló. Marmalade – avagy a narancslekvár hozzávalók: 1250 g narancs 375 g kristálycukor 60 g citromlé 1 L víz Marmalade – avagy a […]