Marmalade – avagy a narancslekvár
Kapcsolódó receptek
Színes pulykanyárs
Nyakunkon a grill szezon, ezért hoztunk egy remek húsos-zöldséges nyárs ötletet. Ezúttal a kevésbé híres pulykamellből készítettük el, de helyettesíthetjük a kedvenc husinkkal. Ha nincs lehetőségünk grillen elkészíteni, megsüthetjük serpenyőben is. Színes pulykanyárs hozzávalók: 400 g pulykamell 200 g piros kaliforniai paprika 200 g cukkini 8 db kis fejű gomba 3 evőkanál olívaolaj só, bors […]
Egyszerű csokitorta
Imádod a csokitortát, de a torta sütés megrémiszt? Akkor ezt a receptet neked találták ki, ugyanis minden benne van, ami egy jó csokitortához kell. A puha tészta, az olvadt csokoládé darabok. Az elkészítése pedig nem igényel nagy konyhai tudást. Csak összekeverjük a hozzávalókat, sütőbe toljuk, és élvezzük az eredményt. Egyszerű csokitorta hozzávalók: 100 g laktózmentes […]
Pörkölt
A magyar gasztronómia egyik fő alappillére: a pörkölt. A magyar konyhára nagyon igaz, hogy ha pörköltet tudsz készíteni, szinte bármit meg tudsz főzni. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi ételünk kezdődik pörkölt alappal, úgy mint a gulyásleves, paprikáskrumpli, halászlé, krumplis tészta, borsópörkölt, karfiolpörkölt stb. Pörkölt hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 evőkanál fűszerpaprika […]