Marmalade narancslekvár
Kapcsolódó receptek
Tandoori csirke
A Tandoori csirke egy indiai étel, amelyet hagyományosan joghurtban pácolnak, majd forró tandoor sütőben sütnek, ami egy hengeres alakú agyag sütő, ami a földbe van „ágyazva” A tandoori csirke általában élénk színű, mert leggyakrabban színes fűszerek ízesítik, a joghurtos pár révén pedig ezek a színek szép kérget vonnak a húsra. A receptek változóak lehetnek, hiszen […]
Dobos krém (az eredeti, Dobos C. Józseftől)
Az eredeti dobos krém semmihez sem fogható! Lágy, egyszerre tömény és könnyed csokoládékrém. Aki nem próbálta, vagy sosem kóstolta, higgye el, megéri kipróbálni! Dobos krém hozzávalók: 4 tojás 200 g porcukor 235 g vaj (laktózmentes is lehet) 2 csomag (16 g) vaníliás cukor 35 g 99%-os kakaótartalmú étcsokoládé (kakaómassza) 35 g kakaóvaj 200 g 60%-os […]
Variációk zöld smoothie-ra
A zöld smoothie-k különlegesek, mert a színüket egy méltán közkedvelt növény, a spenót adja. A spenót egészségre gyakorolt előnyös hatásai A spenót számos egészségügyi előnnyel bír. A spenót alacsony kalóriatartalmú élelmiszer, amelynek magas a víz- és rosttartalma, ami segít a jobb emésztésben és az élelmiszer felszívódásában. Ennek köszönhetően az anyagcserédet könnyebben tudod ellenőrzés alatt tartani. […]