Joghurtos eperkrém leves
Kapcsolódó receptek
Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással
A hal legelterjedtebb fogyasztási módja az, ha ropogós bundában kirántjuk. De kánikulában nem feltétlenül van kedvünk a forró olaj mellett hosszan álldogálni, ezért most egy sokkal gyorsabban elkészíthető formáját mutatjuk a hal sütésnek: serpenyőben pár perc alatt készre sütjük, majd egy zöldfűszeres-vajas-citromos mártással meglocsolva tálaljuk. Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással hozzávalók: 500 g fehér húsú […]
Vegán sütőtökös kenyér
Vegán étrendet követő olvasóinkat sem hagyjuk ki a sütőtökös finomságok sorából! Glutén, tej, és tojásmentes édes sütőtökös kenyér. Vegán sütőtökös kenyér hozzávalók: 150 g kristálycukor 75 g kókuszvirág cukor (vagy barnacukor) 225 g sütőtök püré 135 ml növényi tej (mi vaníliás mandulatejet használtunk) 85 g napraforgóolaj 1 tk almaecet 210 g gluténmentes liszt 35 g […]
Duplacsokis keksz
Nincs olyan, hogy túl csokis egy csokiskeksz. Ezért a kiindulási pont kapásból az kell, hogy legyen, hogy a csokis kekszünk alapból duplacsokis. Kóstold meg és igazat fogsz adni! Duplacsokis keksz hozzávalók: 125 g laktózmentes vaj 80 g kristálycukor 1 csomag (8 g) vaníliáscukor 1 tojás 170 g gluténmentes liszt fél csomag (6 g) sütőpor 100 […]