Hogyan együnk olcsón, mégis jót?
Kapcsolódó receptek
Mézeskalács
A karácsonyi készülődés elengedhetetlen része a mézeskalács sütés. A mézeskalács illata bejárja az egész házat, és az elkészítésbe, a díszítésbe, de főleg az elfogyasztásba bevonhatjuk az egész családot. Mézeskalács hozzávalók: 180 g puha laktózmentes vaj/margarin 135 g kristálycukor 1 tojás 125 g méz 500 g gluténmentes liszt 3 g szódabikarbóna 2 tk őrölt gyömbér 2 […]
Színes pulykanyárs
Nyakunkon a grill szezon, ezért hoztunk egy remek húsos-zöldséges nyárs ötletet. Ezúttal a kevésbé híres pulykamellből készítettük el, de helyettesíthetjük a kedvenc husinkkal. Ha nincs lehetőségünk grillen elkészíteni, megsüthetjük serpenyőben is. Színes pulykanyárs hozzávalók: 400 g pulykamell 200 g piros kaliforniai paprika 200 g cukkini 8 db kis fejű gomba 3 evőkanál olívaolaj só, bors […]
Hogyan együnk olcsón, de mégis jót?
Azoknak is fennakad a szeme a bolti bevásárláskor, akiknek egyébként nincsenek anyagi gondjaik. Horror-drágulás következett be az elmúlt egy évben az élelmiszerek terén, így a jót evés vágya lassan már a luxus-kategóriába tartozik. A nagy élelmiszer áruházak vezetői már hangoztatják egy pár hónapja, hogy átalakultak a vásárlói igények: a korábbinál sokkal nagyobb sikert érnek el […]