Gombás gnocchi
Kapcsolódó receptek
Halászlé
A Karácsony – de leginkább a Szenteste – egyik legfőbb étke a hal, hiszen ekkor még böjt időszak van. Magyarországon nagyon sok vacsoraasztalra kerül ilyenkor halászlé, aminek van néhány alapszabálya, és ha ezeket betartod, akkor gyakorlatilag elronthatatlan. A halászlé igazából halgulyásnak is nevezhető, így aztán az alap hozzávalóinak listája és az elkészítés módja is egy […]
Spenótos-csirkés lasagne
A lasagne eleve laktató mivoltját érdemes feldobni még egy szuperegészséges kiegészítővel, a spenóttal, miközben a darált húst csirkemellre is kiváltjuk. Zöld-utálók is imádni fogják! Spenótos-csirkés lasagne hozzávalók: 1 kg csirkemell filé 500 g spenót só, bors 3 gerezd fokagyma 1 ek ételízesítő vagy leveskocka 2 ek olívaolaj 1 csomag gluténmentes lasagne tészta A besamelhez: 100 […]
Sült padlizsán joghurtos öntettel
Szereted a padlizsánt, de nem tudod hogyan fogj hozzá otthon? Ez az egyik legjobb és egyben legegyszerűbb elkészítési módja a padlizsánnak! A sütőben karamellizálódva nyeri el az igazi zamatát. A padlizsán egyfajta szivacsként funkcionál, minden ízt magába szív. Imádja a fokhagymát, és remekül illik hozzá valamilyen zsíros, krémes öntet. Mi ebben a receptben natúr joghurtot […]



