Gombás gnocchi
Tészták

Gombás gnocchi

Gnocchi imádatunk újabb epizódja következik, most gombás formációval.

Gombás gnocchi hozzávalók:

500 g gluténmentes gnocchi
250 g szeletelt csiperke gomba
200 g bacon
50 ml laktózmentes főzőtejszín
só, bors
1 tk fokhagymapor
1 tk petrezselyem

Gombás gnocchi elkészítése:

1. A gnocchit lobogó sós vízben puhára főzzük. Amikor feljönnek a víz tetejére, elkészült.
2. A bacont hideg serpenyőben kezdjük el sütni, amíg megpirul. Beledobjuk a gombát és együtt pirítjuk tovább.
3. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával, szárított petrezselyemmel. Beleszedjük a főtt gnocchit, beleöntjük a tejszínt, alaposan összekeverjük.
4. Forraljuk amíg a szósz kissé besűrűsödik. Metélőhagymával megszórva tálaljuk.

Kalóriatartalom:

Kb. 340 kcal/100 gramm

OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük