Kapcsolódó receptek
Citromos-málnás habcsók pite
Kényeztesd magad ezzel a csodaszép citromos-málnás habcsók pitével, ami nemcsak könnyen elkészíthető, de mindenki kedvence is lesz! Citromos-málnás habcsók pite hozzávalók: A linzer tésztához: 50 g kristálycukor 100 g hideg laktózmentes vaj/margarin 150 g gluténmentes liszt A citromkrémhez: 3 db citrom 3 egész tojás 150 g kristálycukor 100 g szobahőmérsékletű vaj A málnazseléhez: 250 g […]
Hideg bogyósgyümölcs-leves
A Hideg bogyósgyümölcs-leves üdítő és egyedi lehetőség azoknak, akik valami másra vágynak gyümölcsleveseikben. Ez a gyönyörű leves friss, fanyar bogyós gyümölcsökből és egy csipetnyi cukorból készült, hogy kiegyensúlyozza az ízeket. Az eredmény egy kellemesen édes és fanyar, savanykásan zamatos gyümölcsleves, amely tökéletes a forró nyári napokra vagy egy könnyű előételnek. Hideg bogyósgyümölcs-leves hozzávalók: 500 g […]
Halászlé
A Karácsony – de leginkább a Szenteste – egyik legfőbb étke a hal, hiszen ekkor még böjt időszak van. Magyarországon nagyon sok vacsoraasztalra kerül ilyenkor halászlé, aminek van néhány alapszabálya, és ha ezeket betartod, akkor gyakorlatilag elronthatatlan. A halászlé igazából halgulyásnak is nevezhető, így aztán az alap hozzávalóinak listája és az elkészítés módja is egy […]