Kapcsolódó receptek
Zellerkrémleves
A zellergumót önmagában nagyon kevesen használják. Pedig kiváló vitaminforrás, és alacsony kalóriatartalmú zöldség. Nemcsak a húslevesbe főzve állja meg a helyét, hanem ízletes krémlevesként is. Zellerkrémleves hozzávalók: 1 db nagyobb zellergumó (kb 400 g) 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyemzöld 2 evőkanál olaj 500 ml zöldség alaplé vagy víz 200 ml […]
A mediterrán diéta: egészséges és finom
A mediterrán diéta nem csupán egy fogyókúrás trend, hanem egy életmód, amely a Földközi-tenger partvidékén élő emberek hagyományos étkezési szokásain alapul. Ez a diéta a friss, szezonális alapanyagokra, a növényi eredetű ételekre, az olívaolajra és a mértékletes borfogyasztásra összpontosít. A mediterrán diéta előnyei: Szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentése: a mediterrán diéta segíthet csökkenteni a […]
Vörös bársony brownie
A két nagy kedvenc, a vörös bársony torta és a puha, ragacsos közepű brownie egy süteményen belül! Vörös bársony brownie hozzávalók: A brownie tésztához: 115 g laktózmentes vaj/margarin 175 g kristálycukor 20 g cukrozatlan kakaópor 2 tojás 1 tk vanília aroma 3 tk piros gél étefesték 95 g gluténmentes liszt A krémsajtos réteghez: 225 g […]