bty
OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.huKapcsolódó receptek
Sajtkrémes tócsni
Posted on Author OkosReceptek
Különleges sajtkrémes tócsni: köretnek vagy akár salátával főételnek, vagy csak úgy magában is isteni! Sajtkrémes tócsni hozzávalók: 250 g burgonya 60 g krémsajt 2 tojás só, bors a sütéshez olaj Sajtkrémes tócsni elkészítés: 1. A burgonyát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, 15 percre hideg vízbe áztatjuk. Utána kinyomkodjuk, papírtörlővel felitatjuk a nedvességet. 2. A krémsajtot […]
Piskóta alaprecept 🍰
Posted on Author OkosReceptek
Az alábbi recepttől a legtöbb tapasztalt háziasszony „kiakad”, mondván, nem így tanulta a piskóta alapreceptjét. Nos, semmit sem árt néha újratanulni! Most egy olyan egyszerű piskótareceptet hoztunk nektek, aminek eredményeképp mindig magas, puha, rugalmas, finom gluténmentes piskóta lesz az eredmény. A mentes-süteményeknél örök probléma, hogy valahogy sosem olyan lágy, omlós, ízletes a piskótatészta, mint azt […]
Hogyan főzzünk rizst?
Posted on Author OkosReceptek
Általában mindenkinek van egy saját ízléshez tökéletesen illeszkedő rizsfőzési módszertana, aminek alapjait valahonnan eltanulta, aztán kikísérletezte a saját leginkább bevált megoldását. Most az alapvetően pergő, de nem kemény rizs főzési receptjét osztjuk meg, hátha nem így csináltad eddig, vagy épp most szeretnéd kitanulni. Egy kis érdekesség: thaiföldön élő ismerősünk rendszeresen kiakad attól, hogy Európában rizst […]