Egészben sült csirke velesült zöldségekkel
Kapcsolódó receptek
Kukoricás burgonyás krémleves
Forró, krémes, édes felhangok, mégis sósan simogató ízek? Ez a kukoricás burgonyás krémleves. Szalonnát, bacont, csirkealaplét kihagyhatjuk és így vegetáriánus ételt kapunk. Az alaplét akkor zöldségalaplével helyettesítsük! Kukoricás-burgonyás krémleves hozzávalók: 1 ek napraforgó olaj 100 g füstölt szalonna 300 g burgonya 400 g kukoricakonzerv 1 l csirkehúsleves vagy zöldség alaplé 500 ml tejszín só, bors […]
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves, mely minden kanál után megsimogatja a lelket. Tárkonyos csirkeragu leves hozzávalók: 1 kg csirkemell filé 4 ek olaj 1 doboz leveszöldség (ebben szinte minden benne van ami kell: vöröshagyma, répa, fehérrépa, karalábé, zellergumó, petrezselyem) 200 g fagyasztott zöldborsó 200 g gomba 4 db leveskocka só, bors 2 ek tárkony 200 ml laktózmentes […]
Frissítő gyümölcssaláta
Gyümölcssaláta tekintetében nincsenek szabályok. Minden mindenhez passzol, és valahogy együtt minden sokkal finomabb. Minél több összetevőt tartalmaz, annál jobb lesz, és ha választunk valami édesebbet (például banán), plusz édesítésre sem lesz szükség. Egy nagyon sokszínű gyümölcssaláta ötletet hoztunk most el nektek! Frissítő gyümölcssaláta hozzávalók: 2 db narancs 2 db banán 3 db kiwi 1 db […]