Csokoládés-pisztáciás keksz
Kapcsolódó receptek
Marmalade – avagy a narancslekvár
A marmalade legfőbb ismertetője az, hogy a citrusok héját is beletesszük. Ne aggódjunk, hiszen a megfelelő elkészítéssel a héja is ehető lesz! Készíthető citromból, limeból, vérnarancsból, vagy akár vegyesen is. Palacsintával egészen kiváló. Marmalade – avagy a narancslekvár hozzávalók: 1250 g narancs 375 g kristálycukor 60 g citromlé 1 L víz Marmalade – avagy a […]
Nyers céklalé – ezzel egészségesebbre ihatod magad!
A céklát nemcsak savanyúságként, hanem húsokkal együtt sütve, smoothie-ba keverve, salátába reszelve, grillezve is fogyaszhatjuk. Rendkívül egészséges gyökérzöldség, hiszen tele van antioxidánsokkal, a leve pedig igazi kincs a magas vérnyomástól szenvedőknek. Nem mellesleg a máj működését is hatékonyan támogatja. Otthonunkban is könnyen hozzájuthatunk ehhez a csodaléhez, és az elkészítése is pofon egyszerű. Nyers céklalé hozzávalók: […]
Tojásos szendvics
Tojásos szendvics hozzávalók: A tojáskrémhez: 6 tojás 1 ek majonéz 1 ek mustár 1 ek metélőhagyma 1/2 tk feketebors 1 csipet só A szendvicshez: 4 szelet gluténmentes barna kenyér 80 g saláta keverék Tojásos szendvics elkészítése: 1. A tojást lábasba tesszük és felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi. Felforraljuk, és a forrástól számítva 8 percig főzzük. […]



