Croquembouche (profiterol)
Kapcsolódó receptek
Sajtos fésült burgonya
A burgonya közkedvelt zöldségfélénk, hiszen nemcsak köretként, de főételként, egytál ételként is szeretjük, semleges íze miatt kedvünkre ízesíthetjük. Diéták és fogyókúrák kedvelt alapanyaga is egyben, hiszen kalóriatartalma alacsony, miközben sok rostot tartalmaz, így kellemesen laktat is. Most egy különleges burgonyás receptet hoztunk nektek, amiből még fogyókúra esetén is bőségesen lehet lakmározni. Sajtos fésült burgonya hozzávalók: […]
Almás kevert sütemény
Elképesztően puha, egyszerű, almás kevert sütemény receptje következik a sorban! Almás kevert sütemény hozzávalók: 2 db nagyobb alma 2 tojás 150 g kristálycukor 2 csomag (16 g) vaníliás cukor 100 ml napraforgóolaj/kókuszolaj 200 ml laktózmentes tejföl 100 g kukoricaliszt 200 g gluténmentes liszt 1 csomag (12 g) sütőpor 1 tk őrölt fahéj Almás kevert sütemény […]
Őszibarack (lagzis barack)
Gyerekkorunk egyik kedvenc lakodalmas süteménye az őszibarack. Retro élmény nemcsak enni, de elkészíteni is. Őszibarack (lagzis barack) hozzávalók: A tésztához: 150 g porcukor 1 tojás sárgája 100 g sertészsír fél csomag (8 g) sütőpor 100 ml laktózmentes tej 375 g gluténmentes liszt A töltelékhez: 100 ml laktózmentes tej 75 g laktózmentes vaj/margarin 1 ek kristálycukor […]