dav
OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.huKapcsolódó receptek
Hogyan főzzünk rizst?
Posted on Author OkosReceptek
Általában mindenkinek van egy saját ízléshez tökéletesen illeszkedő rizsfőzési módszertana, aminek alapjait valahonnan eltanulta, aztán kikísérletezte a saját leginkább bevált megoldását. Most az alapvetően pergő, de nem kemény rizs főzési receptjét osztjuk meg, hátha nem így csináltad eddig, vagy épp most szeretnéd kitanulni. Egy kis érdekesség: thaiföldön élő ismerősünk rendszeresen kiakad attól, hogy Európában rizst […]
Banánkenyér
Posted on Author OkosReceptek
Ha nálad is gyakori jelenség a megfeketedő banánok látványa, íme egy recept, hogy ne kelljen azokat se kidobnod. Puha, csokoládés banánkenyér, a túlérett banánok megmentője! Banánkenyér hozzávalók: 4 db érett banán (3 a tésztába, 1 a díszítéshez) 115 g laktózmentes vaj/margarin 150 g kristálycukor 2 tojás 125 g laktózmentes/növényi tej 1 tk vanília aroma 220 […]
Habos-almás sütemény (glutén és tejmentes)
Posted on Author OkosReceptek
Ez a sütemény igazából a női szeszély ősziesített változata, lekvár helyett fűszeres alma töltelékkel. Habos-almás sütemény (glutén és tejmentes) hozzávalók: Az alma töltelékhez: 1,5-2 kg alma 100 g kristálycukor 1 tk őrölt fahéj 1/2 tk vanília paszta fél citrom leve 125 ml víz 1 csomag (40 g vaníliás pudingpor) A tésztához: 7 tojás sárgája 140 […]