Kapcsolódó receptek
Gombás gnocchi
Gnocchi imádatunk újabb epizódja következik, most gombás formációval. Gombás gnocchi hozzávalók: 500 g gluténmentes gnocchi 250 g szeletelt csiperke gomba 200 g bacon 50 ml laktózmentes főzőtejszín só, bors 1 tk fokhagymapor 1 tk petrezselyem Gombás gnocchi elkészítése: 1. A gnocchit lobogó sós vízben puhára főzzük. Amikor feljönnek a víz tetejére, elkészült. 2. A bacont […]
Hagyományos forró csokoládé
Ki mondta, hogy forrócsokit csak ősszel és télen ihat az ember? Hűvös reggeleken az év bármely pontján jól esik ez a lélek-melengető forró ital. Hagyományos forró csokoládé hozzávalók (4 személyre): 500 ml laktózmentes tej 50 g porcukor 25 g cukrozatlan kakaópor 125 g étcsokoládé Hagyományos forró csokoládé elkészítése: 1. A csokoládét felaprítjuk, mély tálba tesszük. […]
Sajtos fésült burgonya
A burgonya közkedvelt zöldségfélénk, hiszen nemcsak köretként, de főételként, egytál ételként is szeretjük, semleges íze miatt kedvünkre ízesíthetjük. Diéták és fogyókúrák kedvelt alapanyaga is egyben, hiszen kalóriatartalma alacsony, miközben sok rostot tartalmaz, így kellemesen laktat is. Most egy különleges burgonyás receptet hoztunk nektek, amiből még fogyókúra esetén is bőségesen lehet lakmározni. Sajtos fésült burgonya hozzávalók: […]