Nyári saláta
Kapcsolódó receptek
Vörös bársony torta (Red Velvet)
A vörös bársony (red velvet) torta egy amerikai találmány, mely az élénk piros színéről, és bársonyosan puha tésztájáról kapta a nevét. Az ételfesték jelenléte megosztó lehet az ételekben, de ne felejtsük el, hogy ez a festékmennyiség az egész tortára vonatkozik. Ha óckodunk tőle, egyszerűen csak hagyjuk ki, vagy helyettesítsük természetes színezővel, például cékla porral. Az […]
Hideg bogyósgyümölcs-leves
A Hideg bogyósgyümölcs-leves üdítő és egyedi lehetőség azoknak, akik valami másra vágynak gyümölcsleveseikben. Ez a gyönyörű leves friss, fanyar bogyós gyümölcsökből és egy csipetnyi cukorból készült, hogy kiegyensúlyozza az ízeket. Az eredmény egy kellemesen édes és fanyar, savanykásan zamatos gyümölcsleves, amely tökéletes a forró nyári napokra vagy egy könnyű előételnek. Hideg bogyósgyümölcs-leves hozzávalók: 500 g […]
Szilvás-mákos morzsasüti
A morzsasütik zsenialitása abban rejlik, hogy nem kell vesződni a tésztagyúrással, keveréssel, dagasztással és hasonló, sokszor embertpróbáló és bizony rutint is igénylő műveletekkel. Cserében gyorsan kapunk elképesztően finom süteményt! Most a szilvás-mákos morzsasüti verzió van porondon. Szilvás-mákos morzsasüti hozzávalók: A tésztához: 400 g gluténmentes liszt fél csomag (6 g) sütőpor csipet só 200 g porcukor […]