Kapcsolódó receptek
Dinnyesaláta fetasajttal, lilahagymával
Valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy mellé nyúlt a dinnye vásárlásakor, és addig hagytuk poshadni a hűtőben a nemannyira édes dinnyét, amíg tényleg csak az maradt, hogy kidobjuk. Mostantól nem kell bánkódni a megmaradt dinnye miatt! Készíts belőle salátát! Dinnyesaláta fetasajttal, lilahagymával hozzávalók: 3 kg dinnye 1 nagyobb lilahagyma 400 g feta sajt 2 ek […]
Kakaós piskóta
A kakaós piskóta az elkészítését tekintve majdnem ugyanaz mint a piskóta alapreceptünk. Kivéve, hogy a lisztből elveszünk egy keveset, és kakaóporral pótoljuk azt. Az, hogy mennyi lisztet cserélünk kakaóporra, csak tőlünk függ, és attól, hogy mennyire szeretnénk kakaósra a piskótánkat. Értelemszerűen, minél több benne a kakaó, annál sötétebb lesz a színe, az íze pedig annál […]
Sült alma
Süssünk almát gyorsan, egyszerűen, aztán ámuljunk a sült alma csodáján! Sült alma hozzávalók: 4 db piros alma (starking, red chief, ezek hosszúkásabbak, több töltelék fér beléjük) 30 g darált dió 55 g kristálycukor 2 ek laktózmentes vaj/margarin fél tk őrölt fahéj 50 ml víz Sült alma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 175°C fokra, alsó-felső programon. […]