Gombás gnocchi
Kapcsolódó receptek
Mákos piskóta 🎂
Mákos piskóta: puha, könnyű, nincs benne túl sok mák ami elnehezíti. Mákos piskóta hozzávalók: 6 db tojás 70 g porcukor 100 ml napraforgóolaj vagy kókuszvaj 55 g gluténmentes liszt 25 g darált mák 1 csomag (8 g) sütőpor 1 citrom reszelt héja Mákos piskóta elkészítés: 1. A sütőt előmelegítjük 160°C fokra, alsó-felső programon. 2. A […]
Rakott zöldbab
Minden ami rakott, az jöhet! Most a rakott zöldbab a soros! Rakott zöldbab hozzávalók: 1 nagy fej vöröshagyma 2 ek napraforgóolaj 1 kg darált sertéshús 1 ek pirospaprika só, bors 1 tk szárított petrezselyem 1 tk szárított majoranna 2 tk fokhagymapor 1 bögre rizs (300 ml-s bögrét használtunk) 2 bögre víz 1 db leveskocka 900 […]
Hűsítő epres joghurtdesszert
A nyár közeledtével nem árt elmenteni magunknak a kellemes hűsítő recepteket, hogy ne a tikkasztó hőségben kelljen keresgélni valami frissítő, gyümölcsös finomságot! Hűsítő epres joghurtdesszert hozzávalók: 200 g friss eper (fagyasztott is jó) 50 g kristálycukor vagy ennek megfelelő édesítőszer 1 csomag (10 g) por zselatin 60 g víz 2 dl laktózmentes natúr joghurt 2 […]