Eperkrém, tortákba, süteményekbe
Kapcsolódó receptek
Tejszínes brokkoli krémleves
A tejszínes brokkoli krémleves a krémlevesek alfája és omegája is egyben: a brokkoli rendkívül egészséges, és egyébként is könnyen szétfő, tehát az „ő” esetében a krémleves-kivitel gyakorlatilag alapvetés. A brokkoli fanyar, jellegzetes ízéhez remekül passzol a tejszínes selymesség és lágyság. Tejszínes brokkoli krémleves hozzávalók: 1 fej brokkoli 1 nagyobb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 […]
Banánkenyér
Ha nálad is gyakori jelenség a megfeketedő banánok látványa, íme egy recept, hogy ne kelljen azokat se kidobnod. Puha, csokoládés banánkenyér, a túlérett banánok megmentője! Banánkenyér hozzávalók: 4 db érett banán (3 a tésztába, 1 a díszítéshez) 115 g laktózmentes vaj/margarin 150 g kristálycukor 2 tojás 125 g laktózmentes/növényi tej 1 tk vanília aroma 220 […]
Lilahagymás burgonyasaláta
Az utolsó kerti grillezések remek alkalmak arra, hogy kipróbáld ezt a különleges burgonyasaláta receptet. Lilahagymás burgonyasaláta hozzávalók: 500 g apró szemű burgonya 1 nagy fej lilahagyma 200 g feta sajt 2 marék friss petrezselyem 2 ek olívaolaj Lilahagymás burgonyasaláta elkészítése: 1. A burgonyát annyi hideg vízben tegyük fel főni, amennyi éppen ellepi. A vizet alaposan […]