Eperkrém, tortákba, süteményekbe
Kapcsolódó receptek
Szilvás-mákos morzsasüti
A morzsasütik zsenialitása abban rejlik, hogy nem kell vesződni a tésztagyúrással, keveréssel, dagasztással és hasonló, sokszor embertpróbáló és bizony rutint is igénylő műveletekkel. Cserében gyorsan kapunk elképesztően finom süteményt! Most a szilvás-mákos morzsasüti verzió van porondon. Szilvás-mákos morzsasüti hozzávalók: A tésztához: 400 g gluténmentes liszt fél csomag (6 g) sütőpor csipet só 200 g porcukor […]
Brassói
Minden háztartásban van egy jól bevált brassói aprópecsenye recept, most mi is hoztunk nektek egy feledhetetlenül finom verziót. Brassói hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 ek sertészsír 1 nagy fej vöröshagyma 1 ek pirospaprika 1 ek fokhagymapor 1 tk őrölt kömény 1 tk szárított petrezselyem 1 tk szárított majoranna só, bors 1 kg burgonya 1 ek […]
Tejszínes gombamártás
A tejszínes gombamártás alapreceptje, ha ennél valami könnyűt, finomat és közben azért laktatót is, vagy feldobnál valami szokványos étket vele, hogy különlegesként hasson. Tejszínes gombamártás hozzávalók: 500 g gomba ízlés szerint 2 ek laktózmentes vaj 1 kisebb vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 tk szárított kakukkfű 200 ml fehérbor 200 ml alaplé 300 ml laktózmentes főzőtejszín […]



