Zöldséges rizseshús recept
Kapcsolódó receptek
Halászlé
A Karácsony – de leginkább a Szenteste – egyik legfőbb étke a hal, hiszen ekkor még böjt időszak van. Magyarországon nagyon sok vacsoraasztalra kerül ilyenkor halászlé, aminek van néhány alapszabálya, és ha ezeket betartod, akkor gyakorlatilag elronthatatlan. A halászlé igazából halgulyásnak is nevezhető, így aztán az alap hozzávalóinak listája és az elkészítés módja is egy […]
Nyers céklalé – ezzel egészségesebbre ihatod magad!
A céklát nemcsak savanyúságként, hanem húsokkal együtt sütve, smoothie-ba keverve, salátába reszelve, grillezve is fogyaszhatjuk. Rendkívül egészséges gyökérzöldség, hiszen tele van antioxidánsokkal, a leve pedig igazi kincs a magas vérnyomástól szenvedőknek. Nem mellesleg a máj működését is hatékonyan támogatja. Otthonunkban is könnyen hozzájuthatunk ehhez a csodaléhez, és az elkészítése is pofon egyszerű. Nyers céklalé hozzávalók: […]
Áfonyás keksz
A keksz azért remek találmány, mert tele lehet pakolni laktató és tápláló kiegészítőkkel, de úgy tudunk belőle gyorsan falatozni, hogy nemcsak az éhségünket csillapítjuk, hanem még az ízlelőbimbóinkat is kényeztetjük. Most az áfonyás keksz lesz a nagy kedvenced! Áfonyás keksz hozzávalók: 170 g laktózmentes vaj/margarin 80 g kristálycukor 1 csomag (8 g) vaníliás cukor 1 […]