Vegán mogyorókrémes „túró” desszert
Kapcsolódó receptek
Mézes-csípős csirkeszárnyak
A csirkeszárny nagyon alábecsült és gyakran gusztustalannak titulált része a madárnak. Pedig a csontok mellett megbúvó hús igazán zamatos. Kis mérete miatt hamar el is készül. Az árát tekintve (kg-ra számolva) az olcsóbb kategóriába esik. Ezért, ha szeretjük, mindenképp főzzük-süssük minél gyakrabban! Ebben a receptben, egy távolkeleti ízvilágú sült csirkeszárnyat mutatunk be, ami egyszerre édes, […]
Gyömbéres sütőtök krémleves
Szívesen ennél egy forró krémlevest, ami átmelegít a hűvös napokon? A gyömbéres sütőtök krémleves a legjobb választás lehet két okból is: egyrészt elképesztően finom, másrészt pedig mind a gyömbér, mind a sütőtök gyulladáscsökkentő hatásúak, tehát a gyulladáscsökkentő étrendbe is beleilleszthető. Gyömbéres sütőtök krémleves hozzávalók: 1 darab 1 kilós sütőtök2-3 szem burgonya1 doboz növényi “tej”1 fej […]
Borsós-csirkés tészta
Ha egyszerre van szükséged fehérjére, továbbá lassú és gyors felszívódású szénhidrátra, továbbá az ízek tekintében sem akarsz lemondani semmiről, akkor íme a csodálatos borsós-csirkés tészta, amivel energiád is lesz és jól is lakat. Borsós-csirkés tészta hozzávalók: 500 g csirkemell filé 1 nagy fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 2 ek napraforgóolaj 200 g zöldborsó 500 ml […]