Borsófőzelék
Kapcsolódó receptek
Bazsalikomos pesto
Szeretnél új ízeket bevezetni az otthoni főzésbe? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a Bazsalikomos pestoval – egy ízletes és sokoldalú mediterrán pesto fűszerrel, amely könnyen izgalmas, vibráló ízvilágot varázsol bármely ételbe! Ez az Olaszországból származó szósz friss bazsalikomból és fokhagymából készül, extra szűz olívaolajjal és fenyőmaggal kombinálva. Megfelelően elkészítve az eredmény egy […]
Csokoládés főzött krém (tortába és cupcake-hez)
Mennyei, selymes csokoládés főzött krém, amely pudingos alapból készül, csokoládé hozzáadásával. Mi ehhez a legjobban étcsokoládét szeretünk használni, de elkészíthető tejcsokoládéval is. Viszont figyeljünk rá, hogy akkor már nem lesz laktózmentes a végeredmény! Csokoládés főzött krém hozzávalók: 500 ml laktózmentes tej 50 g kristálycukor 2 csomag (16 g) vaníliáscukor 2 csomag (80 g) csokoládés pudingpor […]
Túrós-sajtos töltött gombafejek
A gomba sokak kedvenc eledele, hiszen sokféleképpen elkészíthető, jól ízesíthető, a különböző gombáknak pedig különböző lehet a zamata. Alapvetően alacsony a kalóriatartalma a gombának, miközben mikrotápanyagokban gazdag. A túrós-sajtos töltött gombafejek sokszínűséget visznek az alapvetően gombaleves-gombapörkölt tengelyen gondolkodók gombafogyasztási szokásaiba is. Túrós-sajtos töltött gombafejek hozzávalók: 16 db nagyobb csiperkegomba 200 g laktózmentes túró 100 g […]