Kapcsolódó receptek
Croquembouche (profiterol)
A croquembouche nem más, mint egy jókora adag töltött profiterol, karamellel összeragasztva, ezzel tornyot formálva. Ez a „torta” minden ünnepi asztal fő éke lehet. Fokozva a karamellás ízélményt ehhez a recepthez karamellás krémet választottunk. Croquembouche (profiterol) hozzávalók: Az égetett tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g […]
Szafi diéta 1. hét – vélemények és tapasztalatok 🥬
Április 12-én, a nagy húsvéti zabálások után, úgy döntöttem, hogy ismét nekivágok a Szafi diétának. Na jó, nem egészen akkor találtam ki, hanem már előtte pár héttel. Kerestem a megfelelő időpontot a kezdéshez. De rá kellett jönnöm, hogy én még akarok répatortát és csokitojást enni, ezért esett a húsvét utáni hétre a választás.Előtte már beszereztem […]
Sült oldalas
A sült oldalast vagy nagyon szereti valaki, vagy nem. Ezzel a recepttel esélyt adhatunk még akár azoknak is, akik sosem szerették, mert ez a recept garantálja a puha omlósságot és a fantasztikus ízt is. Sült oldalas hozzávalók: 1 kg oldalas (darabolva) 1 nagyobb vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek só 4-5 db egész feketebors 1 […]