Tojásmentes íróka máz
Kapcsolódó receptek
Zöldborsó krémleves
Kellene egy forró, laktató, ízletes és egészséges krémleves? Elő a zöldborsóval és még néhány összetevővel, és máris kész a hűvös napok lélekmelengetője, a zöldborsó krémleves! Zöldborsó krémleves hozzávalók: 500 g fagyasztott zöldborsó 1 közepes vöröshagyma 1 ek olívaolaj 500 ml zöldség alaplé 50 ml laktózmentes vagy vegán tejszín Zöldborsó krémleves elkészítés: 1. Felaprítjuk a vöröshagymát, […]
Marhahúsos nachos, házi sajtszósszal
Marhahúsos nachos, házi sajtszósszal hozzávalók: 500 g darált marhahús 2 ek olívaolaj 1 nagyobb fej vöröshagyma 2 ek paradicsompüré 4 gerezd fokhagyma só, bors 1 tk őrölt kömény 1 tk őrölt fűszerpaprika 75 ml víz A sajtszószhoz: 1 ek laktózmentes vaj/margarin 1 ek gluténmentes liszt 180 ml laktózmentes tej 180 g reszelt cheddár sajt 1 […]
Áfonyás muffin
A muffin ezernyi módon elkészíthető, és sokan kedvelik a gyümölcsös formáját, amikor a tészta édes ízét ellensúlyozó savanykás, aromás gyümölccsel bolondítjuk meg az ízhatást. Most az áfonyás muffin van porondon! Áfonyás muffin hozzávalók: 250 g gluténmentes liszt 1 csomag (8 g) sütőpor 1 citrom reszelt héja 200 g friss vagy mirelit áfonya 1 tojás 150 […]