Vegán chia puding
Kapcsolódó receptek
Diós linzer (barna linzi)
A dió a karácsonyi konyha-forgatag alap kelléke, de a mi égövünkön a dió az alap élelmiszerek közé tartozik, így egész évben jó ötlet a linzertésztát egy kis dióval „felütni”. Mutatjuk, hogy hogyan! Diós linzer (barna linzi) hozzávalók: 300 g gluténmentes liszt 20 g darált dió 200 g laktózmentes vaj/margarin 100 g kristálycukor 1 tojás 1 […]
Sült oldalas
A sült oldalast vagy nagyon szereti valaki, vagy nem. Ezzel a recepttel esélyt adhatunk még akár azoknak is, akik sosem szerették, mert ez a recept garantálja a puha omlósságot és a fantasztikus ízt is. Sült oldalas hozzávalók: 1 kg oldalas (darabolva) 1 nagyobb vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek só 4-5 db egész feketebors 1 […]
Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással
A hal legelterjedtebb fogyasztási módja az, ha ropogós bundában kirántjuk. De kánikulában nem feltétlenül van kedvünk a forró olaj mellett hosszan álldogálni, ezért most egy sokkal gyorsabban elkészíthető formáját mutatjuk a hal sütésnek: serpenyőben pár perc alatt készre sütjük, majd egy zöldfűszeres-vajas-citromos mártással meglocsolva tálaljuk. Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással hozzávalók: 500 g fehér húsú […]