Tejcsokoládés mascarpones krém
Kapcsolódó receptek
Tejszínes mascarpone krém (tortába, cupcake-re, burkolókrémnek)
Habkönnyű, nem túl édes, kellemesen vaníliás, hófehér, stabil, könnyen elkészíthető. Ezek a szavak jellemzik a tejszínes mascarponekrémet, amellyel remekül lehet díszíteni a muffinokat, bevonni vele egy egész tortát, de a csodás íze miatt, sütemények töltelékének is használható. Tejszínes mascarpone krém hozzávalók: 400 ml laktózmentes habtejszín 500 g laktózmentes mascarpone 100 g porcukor 2 csomag habfixáló […]
Kakaós muffin
A muffin kakaós verzióban is lenyűgözően finom nyalánkság, amit hidegben-melegben is jól esik majszolni, de vendégváróként is nagy sikere szokott lenni. Érdemes jó minőségű kakaóport használni, mert az ízhatás úgy lesz teljes, ha ezen nem spórolunk! Kakaós muffin hozzávalók: 2 tojás 250 ml laktózmentes tej 125 ml napraforgó olaj 1 ek vanília aroma 300 g […]
Almás kevert sütemény
Elképesztően puha, egyszerű, almás kevert sütemény receptje következik a sorban! Almás kevert sütemény hozzávalók: 2 db nagyobb alma 2 tojás 150 g kristálycukor 2 csomag (16 g) vaníliás cukor 100 ml napraforgóolaj/kókuszolaj 200 ml laktózmentes tejföl 100 g kukoricaliszt 200 g gluténmentes liszt 1 csomag (12 g) sütőpor 1 tk őrölt fahéj Almás kevert sütemény […]