Szilvagombóc torta, 2010-es országtorta gluténmentes, laktózmentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Omlós sült csirkecombok 🍗
Miért javasoljuk a sült csirkecombot rendszeres fogyasztásra? Ahhoz képest, hogy a csirkecomb nem tartozik a drága húsok közé, bizony sokak kedvenc étke. Nem véletlenül: változatosan fűszerezhető, omlósan puhává süthető/főzhető, tápanyagban gazdag, laktató és egészséges étel. Négy évszakos alapanyaga a magyar konyhának is, így most egy alap sült csirkecomb recepttel kezdünk, a többi pedig a kreativitásra […]
Vörös bársony brownie
A két nagy kedvenc, a vörös bársony torta és a puha, ragacsos közepű brownie egy süteményen belül! Vörös bársony brownie hozzávalók: A brownie tésztához: 115 g laktózmentes vaj/margarin 175 g kristálycukor 20 g cukrozatlan kakaópor 2 tojás 1 tk vanília aroma 3 tk piros gél étefesték 95 g gluténmentes liszt A krémsajtos réteghez: 225 g […]
Sütés nélküli zabfalatok
Nem minden nap van kedve az embernek a sütőt bekapcsolni. Pláne, ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé akarózik! De ebben az esetben sem kell lemondanunk a desszertről. Erre találták ki, a sütés nélküli finomságokat. Csak úgy, mint ezt az egészséges nassolnivalót: a sütés nélküli zabfalatokat mézzel, aszalt gyümölcsökkel, és csokoládéval gazdagítva. Sütés nélküli zabfalatok hozzávalói: […]