Szabolcsi almás máktorta – országtorta 2012 mentes verzióban
Kapcsolódó receptek
A legfinomabb brownie
Száz és száz brownie recept létezik, de abban mind egyetérthetünk, hogy a lényeg ugyan az: gazdag csokoládés íz (amihez nem mindig kell csokoládé, csak kakaópor, a mindig tökéletes brownie receptünket lásd itt), puha, ragacsos belső, ami szétolvad a szánkban. Fogyaszd hidegen, vagy forrón egy gombóc fagylalttal a tetején. A legfinomabb brownie hozzávalók: 250 g étcsokoládé […]
Csoki láva
A csoki láva nemcsak a csokoládé szerelmeseinek kedvence, hanem mindenkié, aki valaha vágyott már édes ízre, és bár sokan téli édességnek gondolják, egészen nyugodt lehetsz abban, hogy az év minden szakában imádni fogod. Csoki láva hozzávalók (6 személyre) 200 g étcsokoládé 70 g laktózmentes vaj 4 tojás 70 g porcukor 50 g gluténmentes liszt A […]
Párolt lilakáposzta
Párolt lilakáposzta hozzávalók: 1 fej lilakáposzta 1 fej vöröshagyma 2 ek napraforgóolaj 2 ek kristálycukor 1 ek 10%-os ételecet 1 tk őrölt kömény só, bors Párolt lilakáposzta elkészítése: 1. A lilakáposztát legyaluljuk (vagy lereszeljük), jól besózzuk, összekeverjük és legalább fél órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen. 2. Lábasban olajat hevítünk, a felaprított vöröshagymát üvegesre pároljuk […]