Kapcsolódó receptek
Olívaolajban eltett aszalt paradicsom
A nyáron termő, édes, szó szerint napfény ízű koktélparadicsomok a legfinomabbak, ha közvetlenül leszedés után, csak úgy magában elmajszolgatjuk. Azonban ha szeretnéd télire üvegbe zárni a napfény ízét, akkor készítsd el ezt az olívaolajban tartósított és ízesített aszalt paradicsom receptet! Olívaolajban eltett aszalt paradicsom hozzávalók: 1 kg koktélparadicsom 200 ml jó minőségű extra szűz olívaolaj […]
Tzatziki
A tzatziki, ez a krémes saláta öntet nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem tele van probiotikumokkal is, amelyek segítenek az emésztés egészségének fokozásában. Egy egyszerű lépéssel élvezheted a tzatziki hihetetlen ízét, miközben emésztőrendszerednek is segíthetsz vele. Adj egy kis izgalmat bármelyik ételhez! Remekül illik kebabhoz, gyroshoz, sültekhez, pizzaszeletre vagy akár mártogatósként a chipshez. Tzatziki hozzávalók: […]
Epres piskótatekercs
A csodás friss eprek egy újabb remek felhasználási módja! Epres piskótatekercs hozzávalók: 5 tojás 100 g gluténmentes liszt 1 csipet szódabikarbóna 100 g kristálycukor 500 g friss eper 500 ml laktózmentes habtejszín 2 csomag habfixáló 100 g porcukor Epres piskótatekercs elkészítése: 1. Elkészítjük az 5 tojásos világos piskótát normál méretű szögletes tepsiben. 2. Egy konyharuhát […]